REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi yabancı dil kursları başladı

Pamukkale Belediyesi yabancı dil kursları başladı

Pamukkale Belediyesi’nin açtığı yaz dönemi yabancı dil kursları başladı. 170 kişinin katıldığı İngilizce ve Almanca kursları gündüz ve akşam şeklinde iki bölümde yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2019 Perşembe, 13:03

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte, tatilde kendini geliştirmek isteyen 15-45 yaş arası vatandaşlara fırsat sunmak isteyen Pamukkale Belediyesi, “Yaz Dönemi Yabancı Dil Kursu” başlığı altında farklı iki yabancı dil kursu açtı. Pamukkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği İngilizce ve Almanca kurslarına, genç ve yetişkin gruplarında toplamda 170 kursiyer katılıyor. İngilizce ve Almanca’da gündüz 15-25 yaş gençler eğitim alırken, akşam da 25-45 yaş grubundaki vatandaşlara İngilizce kursu veriliyor.

SERTİFİKA VERİLECEK
Kendini her yaşta geliştirmenin önemli olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bir lisan bir insan düşüncesiyle yabancı dil öğrenmek günümüzde neredeyse bir mecburiyet. Biz de yaz aylarında vatandaşlarımızın dil öğrenmesi için İngilizce ve Almanca ile ilgili kurs açtık. Kısa sürede kontenjanlar doldu. Halk Eğitim Merkezi’nden gelen uzman hocalar tarafından kursiyerlere dil eğitimi veriliyor.  Yabancı Dil Kurslarımızla hem gençlerimiz hem de yetişkin gurubundaki vatandaşlarımız kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Kurs sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olanlara sertifika verilecek. 2 ay sürecek kurslarımıza ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu