REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi yeni çöp kamyonlarını hizmete koydu

Pamukkale Belediyesi yeni çöp kamyonlarını hizmete koydu

Pamukkale Belediyesi temizlik hizmetleri anlamında belediyeyi 5 yıl içinde 65 milyon lira tasarruf yaptıracak 27 adet çöp kamyonunu törenle hizmete soktu.  Başkan Avni Örki, “Hayalimiz çok daha temiz Pamukkale” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2019 Pazar, 15:56

Aldığı tasarruf tedbirleri ile ön plana çıkan Pamukkale Belediyesi ilçenin temizliği anlamında alımını yaptığı 27 adet çöp kamyonunu törenle hizmete soktu. Araçların 14 milyon 500 bin liraya mal olduğunu söyleyen Başkan Avni Örki, “Temizliğimizi kendimiz yapacak ve bu şekilde de 5 yıl içinde 65 milyon lira tasarruf sağlanmış olacağız” dedi.

Araçların hizmete alım törenine Vali Hasan Karahan, 62., 64. ve 65. Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, kent protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

5 YILDA 65 MİLYON TASARRUF SAĞLANACAK
Törende açılış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’nin bir dünya ilçesi olduğuna vurgu yaparak, “Bu ilçe yılda 2.5 milyon turisti ağırlıyor. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak buraya gelen insanlara tertemiz bir ilçe sunmak zorundayız.

Bu çerçevede daha önce kiralama ile yapılan çöp toplama hizmeti için yaptığımız hesaplamalara göre bu araçları alarak önemli bir tasarruf sağlamış olacaktık. Paramız yokken de paramız varken de tasarruf yapmalıyız. Matematik yalan söylemez. Biz 27 adet çöp kamyonunu 14 milyon 500 bin liraya alarak 5 yılda tam 65 milyon lira tasarruf sağlamış olacağız. Aldığımız araçlar 14 ayda kendini amorti edecek. Bu 65 milyon lira ile halkımıza daha fazla hizmet götürmek için çalışacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 mahallemizde altyapıya başladı. 2 mahalle daha eklenebilir.

Biz Pamukkale Belediyesi olarak tasarrufla sağladığımız kaynağı bu mahallelerin üst yapısında değerlendirebiliriz. Bu araçların alımında destekleri olan herkese teşekkür ederim. Temizlik melekleri olarak gördüğüm ve bu araçları kullanacak olan arkadaşlarıma da kazasız belasız hizmet etmeyi rabbim nasip etsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu