REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi zabıtası denetimde

Pamukkale Belediyesi zabıtası denetimde

Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri yaklaşan yeni yıl nedeniyle kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerlerine yapılan denetimleri sıklaştırdı.. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yapılan denetimler vatandaşlarımızın sağlıklı hizmet alması adına çok önemli” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2019 Perşembe, 17:28

Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri yaklaşan yılbaşı için denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerlerinde vatandaşların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini sağlamak için iş yerlerinde denetim yaptı.

2020 yılına girmeye günler kala, vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı bugünlerde Pamukkale’de iş yerlerini sıkı denetime alan ekipler, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti.

“HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN”
Vatandaşın sağlığını tehdit edecek üretime ve kaçak ürün satışına izin vermediklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Düzenli denetimlerimizi, yeni yıl gibi alışverişin arttığı bugünlerde daha da sıklaştırdık. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları gerekmektedir. Halkımız şikâyetleri ile ilgili olarak 444 9 220 numaralı telefondan belediyemize ulaşarak yapabilirler. Zabıta ekiplerimiz anında şikâyetleri değerlendirerek, gerekli işlemleri yapacaklardır. Tüm halkımıza güvenli ve huzurlu alışverişler diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu