REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden 10 Kasım hazırlığı

Pamukkale Belediyesi’nden 10 Kasım hazırlığı

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde okul bahçeleri ve meydanlarda bulunan Atatürk büstlerini bakıma aldı, tek tek temizliğini yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büst ve heykellerinin her zaman örnek bir şekilde olması gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 18:43

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büstlerine Pamukkale Belediyesi’nden özel önem. Pamukkale Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden özel bir ekip oluşturuldu.

Ekipler ilçe genelinde yer alan okullar ve meydanlarda bulunan Atatürk heykel ve büstleri tek tek temizledi, çevre düzenlemelerini yaptı.

Ekipler pazar günü gerçekleşecek olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü öncesi tüm büstleri elden geçirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçe genelinde bulunan büstlerinin ve heykellerinin bakımlarının Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını belirtti.

Örki, “İlçe genelinde yüzlerce okulun önünde ve bazı mahallerin meydanlarında bulunan Atatürk büstleri ile heykelleri ekiplerimiz tarafından bakımdan geçiriliyor, temizlikleri yapılıyor. Biz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e her zaman gereken saygı ve sevgimizi gösteriyoruz. Bu uygulamamızı belirli aralıklarla yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu