REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden 2 bin kişilik aşure hayrı

Pamukkale Belediyesi’nden 2 bin kişilik aşure hayrı

Pamukkale Belediyesi, hicri yılbaşı dolayısıyla Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Külliye Camii’nde aşure hayrı düzenledi. Etkinlikte 2 bin kişiye aşure dağıtımı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2016 Cumartesi, 10:19

Hicri yılbaşı dolayısıyla Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen aşure hayrı Pamukkale Üniversite Yerleşkesi’ndeki Külliye Cami’nin önünde yoğun bir katılımla yapıldı. Cuma namazı sonrası kurulan stantta, 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.

denizli-pamukkale-belediyesi-asure-dagitimi-1

Etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtımını kendi eliyle yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneklerimizden biri olan aşure hayrını bu yıl da düzenledik. Pamukkale Belediyesi olarak biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Biz göreve geldiğimiz günden beri bu tür özel günlerde halkımızla birlikte oluyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak Hicri yeni yılın ilk cuması olan bu günde 2 bin vatandaşımıza aşure dağıttık. Önümüzdeki Salı günü ise bunu Delikliçınar Yeni Camii önünde öğle namazından sonra tekrarlayacağız. Bu tür etkinliklerle hizmetlerimizde farklılıkları ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizim yaptığımız her etkinlikte bir anlam vardır. Körü körün hiçbir iş yapmıyoruz. Buradan bir kez daha tüm halkımızın hicri yılbaşını kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu