REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden esnafa destek

Pamukkale Belediyesi’nden esnafa destek

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs döneminde esnafların yanında olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde esnafların işyerlerini dezenfekte ederek salgınla mücadelede destek veriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Koronavirüsle mücadelemiz her alanda aralıksız devam ediyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2020 Perşembe, 14:27

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele konusunda yoğun mesai harcayan Pamukkale Belediyesi, pandemi sürecinin ilk gününden bu yana ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde yapmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren esnafların işyerlerinde düzenli bir şekilde ücretsiz dezenfekte işlemi yapıyor. Havaların soğumasıyla birlikte vaka sayılarında artış yaşanırken, Pamukkale Belediyesi esnaflara bir kez daha destek olmaya başladı. Bölge bölge tüm mahalleleri dolaşan ekipler faaliyetlerine devam eden esnafların dükkanlarını dezenfekte ederek steril hale getiriyor. Daha önce halkın yoğun olarak kullandığı cami, okul, kamu binaları, banka şubeleri, PTT şubeleri ve buna benzer yerler düzenli olarak dezenfekte edilmişti. Bu çalışmaların yanı sıra bir ekip, pozitif hasta bulunan ev ve binalarda baştan sona dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor.

VATANDAŞ YAPILAN DEZENFEKTE İŞLEMİNDEN ÇOK MEMNUN
Yapılan dezenfekte işleminden memnun olduğunu dile getiren Hasan Zarraf isimli esnaf, “Pamukkale Belediyesi’nin bu çalışması çok güzel. Bizim sağlığımızı düşünen yetkililerimize teşekkür ederim” dedi. Neşat Kayacan, Pamukkale Belediyesi’nin düzenli olarak işyerlerini dezenfekte işlemi yaptığını belirterek bu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederken, Kemal Yenidede ise “Yapılan dezenfekte işlemi yerinde ve güzel bir uygulamadır. Ekipler benim işyerimi de baştan sona dezenfekte yaptı. Bu işlemden sonra daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu işlemin her yere yapılmasında sağlık açısından çok faydası var. Bundan dolayı Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, daha sağlıklı Pamukkale için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Pandemi sürecinin yaşandığı ilk günden bu yana Pamukkale Belediyesi olarak her alanda tüm imkanlarımızı halkımız için seferber ettik. Özellikle esnaflarımızın her zaman yanında olmak için ayrı bir çaba sarf ediyoruz. İlçe genelinde bulunan iş yerlerini birer birer dezenfekte ederek halkımızın sağlıklı ortamlarda hizmet almasına destek veriyoruz. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe sınırlarımız içindeki tüm esnaflarımızın işyerlerini ücretsiz olarak periyodik bir şekilde dezenfekte ediyor. Daha sağlıklı bir Pamukkale için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Halkımız ilgili kurumların duyurduğu uyarıları dikkate alarak gerekli tüm önlemleri almaya devam etmeli. Bu şekilde daha sağlıklı zamanlara ulaşabiliriz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak koronavirüsten korunabileceğimizi unutmayalım. Halkımıza sağlıklı günler dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu