REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden gıda paketi desteği

Pamukkale Belediyesi’nden gıda paketi desteği

Sosyal belediyecilik konusunda önemli projelere imza atan Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi desteği veriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan ayının paylaşma zamanlarından olduğunu vurgulayarak, “İlçemizde gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza gıda paketi desteği sağlıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2020 Cuma, 10:10

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla binlerce erzak kolisi hazırladı. İçinde bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak pirinçten makarnaya, sıvı yağdan şekere kadar birçok malzeme olan koliler Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından kayıtlı olan, daha önce de belediyeden yardım alan ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Ekipler araçlarla gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürerek teslim etti.

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mübarek Ramazan ayının paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, “İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler bizim sistemimizde mevcut. Hem bu sistemde yer alan hem de 444 9 220 nolu hattan gelen gıda taleplerini değerlendiriyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının paylaşma ruhunu yansıtarak herkesin tenceresinin bir şekilde kaynamasını sağlamak için binlerce gıda kolisini her gün ekiplerimiz halkımızla buluşturmaya devam ediyor. Rabbim tutulan oruçları, edilen duaları kabul etsin. Bir kez daha tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 1 Mayıs 2020, 22:25

Allah yardımlarınıza kabul etsin .Yardımlaşmak güzel bir duygudur .Merkezefendi ile Pamukkale takipdesiniz .Allah başarılarınızın devamını getirsin .Allah kabul etsin .Allah yar ve yardımcımız olsun.

Nilgün Ruhan aycan   -  Bağlantı 1 Mayıs 2020, 19:18

Hayırlı ramazanlar ben evli 2 çocuk annesiyim çalışmıyorum yüksek tansiyonum var.Eşim emekli ama emekli olurken eksik günden kredi çekti şuan evimize 900 TL giriyor malum şu günlerde çalışmıyor ev kira aldığı para yetmiyor yardım ederseniz sevinirim.

Buket gezer   -  Bağlantı 1 Mayıs 2020, 13:42

Ben 3 cocuk annesiyim calışmıyorum eşimde salgından dolayı işsiz calışmıyor sizlerden ricamız cocuklarımız için yardımlarınızı bekliyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlı ramazanlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu