REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden Karşıyaka’ya 2. pazar yeri

Pamukkale Belediyesi’nden Karşıyaka’ya 2. pazar yeri

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan üstyapı açılış töreninde vatandaşlara önemli bir müjde verdi. Başkan Örki, “Büyükşehir Belediyemizin izni ile açık pazar yeri yapacağız. Bu pazar yerimizi 1 ay gibi kısa sürede hizmete sunacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2022 Pazartesi, 14:03

Her mahalleye özgü hizmetleri vatandaşlara götürmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Pamukkale Belediyesi, Karşıyaka mahallesine ikinci bir pazar yeri kazandırıyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol mensuplarının katılımıyla Karşıyaka Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen üstyapı açılış töreninde vatandaşlara seslendi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her mahallemize olduğu gibi Karşıyaka’ya da gereken hizmetleri getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını bitirir bitirmez biz de Pamukkale Belediyesi olarak üstyapı çalışmasına başlayıp mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunduk. Bu mahallemizde geçen Ramazan ayında iftar yemeğinde vatandaşlarımızla bir araya gelmiştik. O zaman kıymetli vatandaşlarımız kapalı pazar yerine gelmekte zorluk çektiklerini bizlere iletti. Muhtarımızla görüşüp, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da izni ve desteğiyle TOKİ’lerin hemen altında yeni bir açık pazar yeri yapıyoruz. Çok kısa bir süre belki 1 ay içinde Karşıyaka Açık Pazar Yeri halkımızın hizmetinde olacak. Bu hizmetimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu