REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere eğitim desteği

Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere eğitim desteği

Pamukkale Belediyesi’nden ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımı. Pamukkale Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında ihtiyaç sahibi bin 500 ortaokul ile bin lise öğrencisine eğitim yardımı yapılması kararı alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2020 Cuma, 18:16

Pamukkale Belediye Meclisi Eylül ayı oturumu Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda Başkan Avni Örki’nin başkanlığında toplandı.

Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan eğitim yardımı konusunda meclisten müjdeli haber çıktı. İlçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik eğitim yardımı yapılması konusu görüşüldü.

Buna göre 2020-2021 eğitim öğretim yılında geçerli olmak üzere 8 ay boyunca verilecek olan eğitim yardımlarının miktarı belirlendi. Önümüzdeki günlerde internet üzerinden yapılacak olan başvurular sonucunda bin 500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, bin lise öğrencisine de aylık 115 TL eğitim yardımı verilecek. Konu Pamukkale Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl öğrencilere eğitim yardımı yapıldığını ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim konusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek vereceğiz. 8 ay boyunca bin 500 ortaokul öğrencimize aylık 90 TL; bin lise öğrencimize de aylık 115 TL destek sağlayacağız. Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimi her zaman önemsedik. Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatına destek olmak adına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Başvuru tarihi ve yardım alma şartları önümüzdeki günlerde açıklanırken, başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecek.

Öte yandan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye Moldova Gagavuz yerine bağlı Komrat ili Kıpçak Belediyesi ile kardeş şehir protokolü ve tarihi Belenardıç Camisi ile ilgili olarak ilgili birimlerle protokol yapma konusunda yetki verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık