REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL MARKET

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL MARKET

Pamukkale Belediyesi, yeni bir projeye imza atarak belediyenin ve hayırseverlerin yardımlarını ilçe sınırları içinde oturan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak için ‘Pamukkale Sosyal Market’i kurdu. Market, kısa süre içinde belediyenin Atatürk Caddesi üzerindeki ek hizmet binasında faaliyete göstermeye başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 10:49

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi sosyal Market Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı yaparak derneği çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye Ek Hizmet Binası’ndaki toplantıya Başkan Gürlesin’in yanı sıra denek yönetim kurulu üyeleri işadamları Ali Alaybeyoğlu, Ahmet Atıcı, Mehmet Öztürk ve Seyfi Başer, Pelitlibağ Mahalle Muhtarı Mesut Ünal ile Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Alpaslan Albay katıldı.

Başkan Gürlesin, proje üzerinde 4-5 aydan beri çalışıldığını belirterek, kurulan dernek ve sosyal marketin 28 Ekim itibariyle yasal statüye kavuştuğunu söyledi.

Başkan Gürlesin, “Sosyal marketimizi oluşturmak için şuanda derneğimizi kurduk. Yönetim Kurulu’nda işadamı Ali Alaybeyoğlu, Pelitlibağ Mahalle Muhtarımız Mesut Ünal, işadamı Ahmet Atıcı, Meclis Üyesi Alpaslan Albay, İşadamı Mehmet Öztürk ve işadamı Seyfi Başer yer alıyor. Pamukkale Sosyal Market resmi kimliğini kazandı ve faaliyetlerine başlıyor. İlçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz. Türkiye’nin bazı belediyelerinde kurulmuş ve başarıyla uygulanan bir sistemdir. Biz de bu sistemin en iyi olanını Pamukkale İlçesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımıza sunmak istedik. Yeni aldığımız bu binayı böyle hayırlı işlerde kullanmak amacındayız. Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğümüz bu binada hizmet veriyor. Pamukkale Sosyal Market Derneği de bu binada faaliyete başlayacak” dedi.

PAMUKKALE SOSYAL KART
Başkan Gürlesin, ihtiyaç sahiplerine Pamukkale Sosyal Kart verileceğini ve işlemlerin bu kart üzerinde yapılacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu