REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nin vefa timleri sahada görevde

Pamukkale Belediyesi’nin vefa timleri sahada görevde

Koronavirüs tedbirleri 48 saatlik sokağa çıkma yasağının uygulandığı Denizli’de, Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşları, sahada görevinin başında…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2020 Cumartesi, 14:32

Sokağa çıkma yasağı sürerken, Pamukkale Belediyesi; 112 ve 444 9 220 numaralı Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen talepler özel ekipler tarafından karşılanıyor.

TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR
Bu hatta gelen talepler genelde hastaneye ulaşım, eczaneden ilaç alınması gibi sağlıkla ilgili konular olurken bazı vatandaşlar da ekmek talebinde bulunuyor.

24 saat boyunca faal olacak Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu, 61 mahallede yaşayan vatandaşların acil olan ihtiyaçlarını karşılama konusunda yardımcı oluyor.

Pamukkale Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme odaklarına da sık sık mama bırakıyor.

ÇÖP TOPLAMA VE İLAÇLAMA DEVAM EDİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp toplama çalışmalarını rutin olarak sürdürürken, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama hizmetlerine devam ediyor.

61 mahallede cadde ve sokak dezenfekte çalışmaları ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca akşamları da sinek ile mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlamalar devam ediyor.

Larva ile mücadele ile fare ve hamam böceği şikayetleri de Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde 65 yaş üstü vatandaşların ev dezenfekte talepleri de yerine getiriliyor.

ÖRKİ: VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, devletin bu zor dönemde her türlü imkanla vatandaşının yanında olduğunu belirterek, koronavirüs salgınından korunmak için evde kalınması gerektiğini söyledi. Sokağa çıkma yasağında Pamukkale’de yaşayan vatandaşların hiçbir sıkıntı yaşamaması için Pamukkale Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber ettiğini dile getiren Başkan Örki, “Pamukkale Beledilesi olarak bu zor dönemden bir an önce kurtulmak için vatandaşlarımıza güç vermeye devam ediyoruz. Pamukkale’de yaşayan herkesten tek ricamız var, siz evde kalın biz sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Daha güzel ve daha sağlıklı günlere ulaşmak için evde kal Pamukkale” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 10 21Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 8 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 7 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 12 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Az Bulutlu