PAMUKKALE DE KENDİ ÇÖPÜNÜ TOPLUYOR

Şehir merkezinin temizliği, Pamukkale İlçesi sınırları içinde kalan bölüm için Pamukkale Belediyesi’ne devir edildi. Pamukkale Belediyesi, 39 temizlik aracı ve 199 temizlik personeliyle ilçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içindeki yerlerin temizliğini sürdürüyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 11:49
Denizli’de, büyükşehir statüsü sonrası temizlik hizmetleri ilçe belediyelerine devrediliyor. Pamukkale Belediyesi de altyapısını hazırlayarak çöp toplama ve temizlik hizmetlerini yürütmeye başladı.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 199 personel ve 39 araçla temizlik hizmeti vermeye başladıklarını belirterek, “Amacımız Denizli’nin en ücra noktasına kadar ilçe sınırları içindeki tüm yerleri ayrım yapmadan daha da temiz yapmaktır. Daha da temiz bir Pamukkale olsun istiyoruz. Kapalı pazaryerimizin de yıkanmasını gündemimizi aldık. En temiz şehir unvanı olan Denizli’mizin çıtasını daha da yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Güç bir ekip ve ekipmanımızla böyle hedef koyup planlamamızı yaptık. Turizm ve sanayi şehri olan Denizli’de bize düşenin fazlasını yaparak hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte başaracağımızı düşünüyorum” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Temmuz 2025 Cuma | 23 | 39 | Sıcak |
12 Temmuz 2025 Cumartesi | 22 | 40 | Sıcak |
13 Temmuz 2025 Pazar | 23 | 41 | Sıcak |
14 Temmuz 2025 Pazartesi | 24 | 42 | Sıcak |
15 Temmuz 2025 Salı | 24 | 41 | Sıcak |