REKLAMI GEÇ

Pamukkale Gençlik Meclisi’nde seçim heyecanı

Pamukkale Gençlik Meclisi’nde seçim heyecanı

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli İkinci Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 15-30 yaş arasında gençlerin faaliyetlerde bulunduğu Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi, yürütme kurulu üyelerini belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2020 Perşembe, 16:08

Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve Pamukkale Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, geçmiş dönem Pamukkale Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Pamukkale Engelli Meclisi üyeleri, üniversite topluluk temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum temsilcileri ve siyasi partilerin gençlik temsilcileri katıldı.

Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek gibi amaçları bulunan Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi’nin en önemli organlarından olan Gençlik Meclisi’nin seçimlerinin ilk kademesi tamamlandı.

YÜRÜTME KURULU BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurulu’nda, üniversite topluluklarını temsilen 7, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve siyasi partileri temsilen 4 kişi seçildi. Lise seçimleri önümüzdeki günlerde yapılacak.

Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu; Oğuzhan Faik Sevinç (İyi Parti), Gülşah Koşararslan (TOBB Genç Girişimciler Kurulu), Hasan Çelikyurt (Alperen Ocakları), Gizem Sönmez (Denizli Gençlik Merkezi), Emre Sarıtekin (Pamukkale Gençlik Topluluğu), Sinan Sözkesen (PAÜ Sosyoloji Topluluğu), Samiullah Rahimi (PAÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu), Selcan Kurt (PAÜ Sosyal Bilgiler Topluluğu), Selin Deniz Karaman (Çalışma Ekonomisi Topluluğu), Cansu Özdilek (Pamukkale Gençlik Topluluğu), Ayyuce Reyyan Duru (PAÜ Sosyoloji Topluluğu).

Yapılan seçimle belirlenen yürütme kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde toplanarak, Gençlik Meclisi’nin yeni başkanını belirleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı