REKLAMI GEÇ

Kızılay’dan Başkan Örki’ye ziyaret

Kızılay’dan Başkan Örki’ye ziyaret

Türk Kızılay Pamukkale Şube Başkanı Abdullah Şencan ve yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti. Başkan Şencan, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece her zorluğun üstesinden geleceğiz. Gücümüz birliğimiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2022 Perşembe, 12:12

Türk Kızılay Pamukkale Şube Başkanı Abdullah Şencan ve şube yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türk Kızılay Pamukkale Şube Başkanı Abdullah Şencan göreve geldikleri ilk gün itibariyle süratle çalışmalara başladıklarını belirterek, ilk ziyaretlerini Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye gerçekleştirdiklerini söyledi.

“MASUM YÜREKLERE DOKUNUYORUZ”
Şencan, “Göreve başladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden bir taraftan dernek faaliyetlerimizi yürütürken bir taraftan da ilçemizdeki kamu kurumları, paydaş STK’lar ile hayırsever iş insanlarımızı ziyaret ediyoruz. Pamukkale Kızılay Şubesi olarak ilçemizde Kızılay’ı geliştirmeye, hizmet kalitesini artırmaya, ihtiyaç sahibi daha fazla kişiye ulaşmaya, masum yüreklere dokunmaya gayret ediyoruz. Bunu yardımsever halkımızın destekleriyle, kamu kurumları ve diğer derneklerle istişare ve işbirliği içerisinde bulunarak yerine getiriyoruz. Pamukkale ilçesinde hedeflediğimiz en yüksek noktaya el ele vererek dayanışma içerisinde ulaşmak için hep birlikte gayret içinde olacağız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece her zorluğun üstesinden geleceğiz. Gücümüz birliğimiz” dedi.

“GAYRETLERİNİZİ DESTEKLİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Örki ise bugüne kadar görev alan Kızılay yöneticilerine ve gönüllülerine teşekkür ederek genel kurulda yeni görev alan şube başkanı Abdullah Şencan ve yönetim kurulu üyelerine üstlendikleri bu önemli görevde başarı diledi.

Başkan Örki, “Kızılay gerek ülkemiz gerekse dünya üzerinde çok önemli çalışmalara imza atan büyük bir kurumdur. Afet durumlarında Kızılay’ın önemini her defasında daha iyi anlıyoruz. Neticede amme hizmetidir. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de her zaman Türk Kızılay Pamukkale Şubemize destek vermeye, yanlarında olmaya, etkinlik ve projelerine katkı sunmaya hazırız. Ziyaretleri ve şahsımı derneğe üye yapmaları sebebiyle Kızılay Pamukkale Şube yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu