REKLAMI GEÇ

Pamukkale Ovası Vural’ı bağrına bastı

Pamukkale Ovası Vural’ı bağrına bastı

Pamukkale Ovası, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkanı İbrahim Vural’ı kelimenin tam anlamıyla bağrına bastı. Sabahın erken saatlerinde Gözler’den yola çıkarak neredeyse tüm ova köyleri ve beldelerini dolaşan CHP’li Başkan Vural’a ilgi görülmemiş düzeydeydi. Ova insanı, o toprakların öz evladına, kendi adayına sahip çıkarak zorlu yarışta Vural’a güç ve destek verdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2014 Cumartesi, 16:12

Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural’ın 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı sıfatıyla başlattığı yoğun çalışmaları sürüyor. 7’den 70’e Denizli’nin sevgisini kazanan Başkan Vural, seçim çalışmaları kapsamında doğup büyüdüğü topraklardaydı.

Yollarda karşılandı
Günün erken saatlerinde Gözler’den başlayan Başkan Vural’ın Pamukkale Ovası turu, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Görülmemiş bir sevgi ve ilgiyle karşılanan o toprakların öz evladı Vural, gün boyunca gezilmedik yerleşim yeri, basılmadık toprak bırakmadı. Vural’ı taşıyan konvoy, köy ve belde girişlerinde kadınlı erkekli toplanan kalabalık guruplar tarafından karşılanırken, Halk Adamı’na gösterilen ilgi görülmeye değerdi.

ic-1

Adım adım dolaştı
Gözler, Uzunpınar, Kurtluca, Güzelpınar, Haytabey, Karahayıt, Develi, Pamukkale, Akköy, Akdere, Eymir, Uzunpınar, Güzelpınar ve Yeniköy gibi ovadaki yerleşim merkezlerini tek tek dolaşan Vural, meydanlarda kalabalık gruplara seslendi, evleri ziyaret etti.

Kadınlar gözyaşları ve dualarla karşıladı
Ovanın kadınları, Pamukkale Ovası’nda doğup büyümüş ve şimdi Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olacak Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak karşılarına çıkan Başkan Vural’a göz yaşları arasında dualarla destek verdi.

ic-3

“Bu toprakların değerini de sorunlarını da çok iyi biliyorum”
Birçok yerleşim merkezinde vatandaşların Vural ile birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girmesi Başkan Vural’ı duygulandırırken, kendisine gösterilen bu yoğun ilgi karşısında Vural “Kimse bu verimli toprakların emekçi insanını görmezden gelemez. Aranızdan biri olarak bana gösterdiğiniz büyük hürmete, ev sahipliğine ve sevgiye yakışanı yapmak için söz veriyorum. Bu toprakların değerini de, sorunlarını da çok iyi biliyorum. Tarımdan turizme sizlere katkı koymak, yol açmak boynumun borcu olsun” diye konuştu.

ic-2

“Allah’ın izniyle 6 oklu al kırmızı bayrağı Çökelez’in zirvesine dikeceğiz”
“30 Mart için kimsenin şüphesi olması. Allah’ın izniyle hepimiz için güzel günler çok yakın” diyen Vural, 30 Mart’ın köylüsü, işçisi ve kentlisiyle halkın zafer günü olacağının altını çizdi. “Biliyoruz ki 30 Mart günü Allah’ın izniyle o sandıktan bizler çıkacağız. Ve bize kazanmak yetmez. İnşallah en az yüzde 10 farkla, Allah bize o günü görmeyi hep birlikte nasip ederse 30 Mart akşamı 6 oklu al kırmızı bayrağı el ele Çökelez Dağı’nın zirvesine dikeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu