REKLAMI GEÇ

Pamukkale ve müzelere giriş, ‘bir günlüğüne’ ücretsiz olacak

Pamukkale ve müzelere giriş, ‘bir günlüğüne’ ücretsiz olacak

Müzeler günü dolayısıyla ören yerleri ve müzelere giriş bir günlüğüne ücretsiz olacak. Pamukkale ve Hierapolis ören yerindeki arkeoloji müzesi de bu kapsamda ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2023 Çarşamba, 19:25

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Uluslararası Müzeler Günü dolayısıyla ören yerleri ve müzelerin ücretsiz olduğunu duyurdu. Açıklamada, “Müzeler Günü dolayısıyla Bakanlığımıza bağlı tüm müze ve ören yerleri 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ücretsiz olarak ziyaretçilerini kabul edecektir.

Pamukkale Hierapolis Arkeoloji Müzemiz saat 23:00’a kadar açık olacaktır; Hierapolis Arkeoloji Müzesi için Pamukkale Örenyeri Güney Kapısı’ndan giriş yapılabilecektir” denildi.

Yorumlar

ismail   -  Bağlantı 18 Mayıs 2023, 10:11

CUMARTESİ PAZAR YAPARLARSA ÇOK İNSAN GELİR

Mehmet ilkay   -  Bağlantı 17 Mayıs 2023, 23:31

Alınan karar dogru fakat tek günle sınırlanması yanlış. Öğrenciler okulda, veliler işte. Cumartesi ve Pazar günü öğrencilere ücretsiz olması daha doğru bir karar olacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Temmuz 2025 Çarşamba 21 35Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 18 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 18 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 20 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 22 41Sıcak