REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de Bugünün Kızları Yarının Anneleri projesi

Pamukkale’de Bugünün Kızları Yarının Anneleri projesi

Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi’nin yanı sıra bazı kurumların da destek verdiği “Bugünün Kızları Yarının Anneleri” projesi kapsamında , 100 öğrenciye çeşitli aktivitelere katılma olanağı sunuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2016 Perşembe, 11:41

Pamukkale ilçesindeki 6 meslek lisesinde okuyan ve kısıtlı imkanlara sahip 100 kız öğrenciye yönelik olarak spor başta olmak üzere, sosyal ve kültürel etkinliklerin yer aldığı “Bugünün Kızları Yarının Anneleri” projesi hayata geçirildi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Projeye katılan öğrenciler ve proje yürütücüleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Proje Yürütücüsü Zekeriya Çelik, kız öğrencileri geleceğe hazırlayan bir projeye desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.

“ÖRNEK PROJE TÜRKİYE’YE YAYILMALI”
Pamukkale Belediyesi olarak sosyal ve kültürel projelere destek verdiklerini belirten Gürlesin ise, “Örnek bir proje. Sadece Pamukkale’de kalmayıp, Denizli ve Türkiye’de yaygınlaştırılması gereken bir proje olduğunu düşünüyorum. İçeriğine ve sonuçlarına baktığımızda başarılı da olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yerel yöneticiler olarak sayın Kaymakamız ile birlikte bu işin içinde olmaktan onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu süreç bittikten sonra kız öğrencilerimize hem spor anlamında hem de aktiviteler anlamında yine destek devam ettirilmeli daha da genişletilmeli. Kızlarımızın daha iyi yerleri hak ettiğini düşünmekteyiz. Sporun hangi dalı olursa olsun yapılmalı” dedi.

PROJENİN AMACI
Pamukkale ilçesinde bulunan kısıtlı imkanlara sahip ve hayatın fırsatlarından yeterince yararlanamamış 6 meslek lisesinden 100 kız öğrenciyi kapsayan projeyle badminton, hentbol ve step-aerobik spor eğitimleri başta olmak üzere sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştiriliyor. Proje öğrencilerin zihinsel, fiziksel, sosyal, kültür ve sanatsal etkinliklerle gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu