REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de camiler ışıl ışıl olacak

Pamukkale’de camiler ışıl ışıl olacak

Geçtiğimiz hafta Müftülük ile ilçe sınırlarında bulunan camilerin temizlik ve bakımı konusunda protokol imzalayan Pamukkale Belediyesi, yıl içinde hayata geçirmek istedikleri cami ve bina aydınlatma projesinin hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 11:43

Geçtiğimiz aylarda Pamukkale Belediyesi ile Denizli İl Müftülüğü arasında ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerin bakım, onarım çalışmaları ve temizliği ile peyzaj ve şadırvan yapımı gibi konuları kapsayan protokol imzalanmıştı.

denizli-pamukkale-camiler-isiklandirilacak-ic

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, camilerin temizliği ve bakımı başta olmak üzere Müftülüğe verdiği sınırsız destekten dolayı teşekkür etti.

CAMİLER AYDINLATILACAK
Okullar ve camileri çok önemsediklerini belirten Başkan Gürlesin, “Okullarımız ve camilerimiz bizim için önemli. Eğitime sağladığımız destek yanında Allah’ın evi camilerimizin de temizliğinden bakımına her türlü desteği sağlıyoruz. İlçemizde bulunan 158 caminin halılarının yıkanıp gerekirse değiştirilmesi, şadırvan ve peyzaj yapımı ve temizlik gibi çalışmalarını ekiplerimiz aralıksız belirli periyotta yapmaya devam ediyor. İl Müftülüğümüzün yaptığı çalışmalardaki eksikleri gidermek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

2016 yılında camilerimizin de içinde olduğu yeni bir projeyi hayata geçireceklerini anlatan Başkan Gürlesin, “İlçemizde görsel anlamda bir renk katmak noktasında camilerimiz başta olmak üzere bina aydınlatmaları yapacağız. Hem camilerimizin görselliğine bir katkı sunulacak hem de ilçemizde bu aydınlatmalarla farklı güzel bir yapı olacağını öngörüyoruz. İnşallah güzel şeyler ortaya çıkacak ” dedi.

Yorumlar

Mustafa   -  Bağlantı 12 Şubat 2016, 08:49

al bir büyük hizmet daha!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu