REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de firari kurbanlık timi kuruldu

Pamukkale’de firari kurbanlık timi kuruldu

Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçede denetimlerini sıklaştırdı. Pamukkale Belediyesi, Kurban Bayramı’nın en büyük sorunlarından biri olan kaçan kurbanlıklar ile ilgili de önlem aldı. Belediye bünyesinde firari kurbanlık timi kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2022 Çarşamba, 13:28

Pamukkale Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kasap, tatlı ve unlu mamul satışı yapan iş yerlerinde hijyen ve gıda güvenliği denetimi gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala denetimlere hız veren ve gece gündüz demeden görev başında olan zabıta ekipleri, kurallara uymayan işletmelere ceza uyguluyor. Pamukkale zabıtası, doğrudan satış yapılan işletmeler dışında, cadde ve sokak aralarında alım satımların yapılmaması için gerekli denetimlerini bayram sonuna kadar sürdürecek.

FİRARİ KURBANLIK TİMİ

Pamukkale Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların imdadına yetişecek bir hizmeti daha devreye aldı. Kurban Bayramı’nın vatandaşlar açısından en büyük orunlarından biri kurbanlık hayvanların kaçması olarak dikkat çekiyor. Pamukkale Belediyesi, kaçan kurbanlık vakalarına anında müdahale edebilmek için ekip oluşturdu. Belediye bünyesinde kurulan firari kurbanlık timi, bayram süresince ilçe halkından gelebilecek yardım çağrıları için hazır bekleyecek. Vatandaşlar ekiplere 444 9 220 ve 0 258 296 96 96 nolu hattan ulaşabilecek.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Zabıta ekiplerimiz rutin denetimlerinin yanında dini bayramlardan önce çalışmalarını yoğunlaştırıyor. İlçemizde unlu mamul başta olmak üzere halk sağlığını doğrudan etkileyen sektörlere dâhil olan iş yerleri sıkı denetimlerden geçiyor. Kurban Bayramı öncesi ekiplerimiz yoğun bir şekilde denetimlerine devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın sağlığını önemseyen denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Bu vesile ile tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu