REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de kaçak yapı ekipleri görev başında

Pamukkale’de kaçak yapı ekipleri görev başında

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kaçak yapıları denetlemek amacıyla iki ekip oluşturdu. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, imar ve zabıta görevlilerinden oluşan ekiplerin sürekli denetimler yapacağını, ihtiyaç duyulduğunda ekip sayısının artırılacağını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2015 Perşembe, 10:08

Pamukkale Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantıları başladı. İlk oturumda gündemde bulunan 13 madde incelenmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.

Toplantıda görüşülecek gündem maddesi olmadığından, gündem dışı konuşmalar yapıldı. Öncelikle de son dönemde artan terör olaylarına değinildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, asker ve polise yönelik bölücü terör örgütü PKK’nın saldırılarını kınayarak, “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz” dedi.

CHP Grubu adına söz alan Mustafa Çallıca ise, geç de olsa terörle mücadelenin akil adamlarla sokakta değil, mecliste yapılacağının anlaşıldığını söyleyerek, terör olaylarını lanetledi.

MHP Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz da gündem dışı söz alarak terör olaylarını lanetlediklerini belirtti.

KAÇAK YAPI TİMLERİ GÖREV BAŞINDA
Bu arada, Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Gürlesin, CHP Grubu’nun kaçak yapılar ile ilgili eleştirileri üzerine, “Biz uzun zamandan beri bu konuda çalışıyoruz. Şu anda iki ekibimiz kaçak yapıları tespit amaçlı sokaklarda çalışıyor. Ancak bu sayı yeterli değil. Hiçbir kaçak yapıya izin verilmeyecek. Kaçak yapıları daha inşaat halinde iken veya başlama aşamasında tespit etmemiz önemli. Aksi takdirde milli servet heba oluyor. Ancak bunu yapmazsak çarpık yapılaşmayı da engelleyemeyiz. O nedenle benim sizlerden ve vatandaşlardan ricam bu yapıları gördüğünüzde bize bildirmeniz” diye konuştu.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 6 Ağustos 2015, 17:31

Time gerek yok sayın Başkan. Barboros caddesinde 15 katı kaçak olan bir ucübe var. Onunla ilgilenin önce SAMİMİ olduğunuza inanırım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu