REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de koronavirüs denetimleri

Pamukkale’de koronavirüs denetimleri

Pamukkale Belediyesi zabıta ekipleri, bakanlık genelgesi doğrultusunda işyerlerini sürekli olarak koronavirüs denetimine tabi tutuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2020 Cumartesi, 15:12

Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren kafe, kahvehane ve eğlence merkezleri gibi vatandaşların toplu bulunduğu işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Denetimlerde, ‘maske, mesafe ve temizlik’ kuralı da hatırlatılıyor, işletmelerin ruhsat ve diğer belgelerinin kontrolü de sağlanıyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Koronavirüs salgını hala devam ediyor. Bu salgın tehlikesi tamamen bitene kadar sıkı denetimlerimiz ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Son zamanlarda ülke genelinde tekrar artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bizler yerel idareciler olarak vatandaşlarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen konularına azami uymasını rica ediyoruz. İnşallah bu günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu