REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de mahalleler MOBESE ile izlenecek

Pamukkale’de mahalleler MOBESE ile izlenecek

Pamukkale’de her mahalleye kamuoyunda MOBESE olarak bilinen “Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu” sistemi kurulacak. İlçe sınırları içerisinde kalan jandarma bölgesindeki tüm mahalleleri ve kör nokta olan tüm yerleri kapsayacak bu çalışmayla ilgili protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 15:09

Kurulacak sistemle ilgili protokolü Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru imzaladı. Vali Kocatepe, imza törenindeki konuşmasında, Denizli’nin Türkiye’nin en güvenli ve en huzurlu kenti olacağını söyledi.

KOCATEPE: GÜVENLİK OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMUYOR
Önleyici tedbirler konusunda teknoloji kullanılmasının artık zorunlu hale geldiğini belirten Kocatepe, “Güvenlik olmadan hiçbir şey olmaz. Şehrimizin birçok noktasında kameralarımız var. Güvenlik noktasında emniyet ve jandarmamız 24 saat devriye yapıyorlar. Ancak tabi bu şehrimizin hızla gelişen yapısı nedeniyle teknolojiyi takip edip yaygınlaştırmak gerekir. Bu konuda bütçe yeterli olmuyor. Bunun desteklenmesi için Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, meclisin aldığı kararla birlikte yine bize el uzattılar. Ben teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

TÜM MAHALLELERE YERLEŞTİRİLECEK
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, tüm mahallerin güvenli hale getirileceğini ifade ederek, “İlçe sınırları içesindeki jandarma bölgesi alanı içine giren bütün mahallelerimiz önümüzdeki süreçte mobeselerle donatılacak. Amacımız bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için tedbir almaktır. Bizim 1. dereden asli vazifemiz değil ama biz devletimizi bir bütün olarak düşünüyoruz. Kurumlar arası işbirliğine önem verdiğimizden dolayı buradaki birlikte bütün mahallelerimizi mobeseyle donatmak istiyoruz, Hiçbir yerde kör nokta kalmadan, bir olumsuzluk yaşanmaması için önceden tedbir almak, omuz vermek ve destek olmak anlamında kurumlararası işbirliği neticesinde protokolü imzalıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu