REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de Pekdemir arayı açtı

Pamukkale’de Pekdemir arayı açtı

31 Mart finali yaklaşırken, Denizli’nin en kalabalık ilçesi Pamukkale’de başkanlık yarışının sonucu merak ediliyor. Son anketlere göre, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, son saatlere girilirken arayı açıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2024 Cuma, 15:23

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine artık saatler kala belediye başkan adayları son turlarını yapıyor. Elbette bu yarış içinde sonucu en çok merak edilen ilçe; milyonlarca turistin ziyaret ettiği, Denizli’nin en kalabalık ilçesi Pamukkale…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 250 binden fazla seçmenin yüzde 91 dolayında katılım sağladığı Pamukkale’de başkanlık yarışında heyecan arttı. Fakat son saatlere girilirken ibre Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir tarafında takılı kaldı.

Açıkladığı sonuçlarla Türkiye’nin en güvenilir araştırma şirketlerinden biri olan Betimar şirketinin yaptığı son anketlere göre; en yakın rakibine fark atan Halil Pekdemir, özellikle milliyetçi kanat ve Cumhur İttifakı ortağı MHP’den tam destek geliyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti seçmeni hakkındaki sözleri ve CHP adayı Ali Rıza Ertemür hakkında basına düşen haberlerin milliyetçi camiayı ciddi şekilde rahatsız ettiği belirtiliyor.

Bu gelişmelerden sonra ankete yansıyanlara göre; Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkanı Halil Pekdemir yarışta birkaç adım önde görünüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu