REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de personel eğitimleri sürüyor

Pamukkale’de personel eğitimleri sürüyor

Pamukkale Belediyesi personel eğitimlerini sürdürüyor. Son olarak belediye bünyesinde görev yapan personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2021 Cuma, 11:30

Pamukkale Belediyesi, ilçe halkına hizmet verme noktasında bünyesinde görev yapan personelin her konuda daha bilinçli olması için eğitimlerini sürdürüyor.

Yasal mevzuat ve düzenlemelerle ilgili hizmet içi eğitimlerin yanı sıra diksiyondan, işaret diline, afet eğitimlerinden, ilk yardıma kadar birçok konuda personele yönelik eğitimler düzenleyen Pamukkale Belediyesi, son olarak da İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirdi.

Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şefliği tarafından verilen eğitimde, olası iş kazalarının önüne geçilmesi için alınması gereken önlemler, personel çalışma esnasında sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlarda yasal hakları ve ilk yardım konuları anlatıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemize en iyi hizmeti verirken, personelimizin de sağlığını ve güvenliğini düşünüyoruz. Personelimizin can güvenliği açısından alabileceğimiz tedbirleri en yüksek seviyede tutuyoruz. Ancak, personelimizin de iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçli hareket etmesi de çok önemli. O nedenle bu konuya gereken önemi veriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu