REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de TAKBAS ile işlemler hızlanacak

Pamukkale’de TAKBAS ile işlemler hızlanacak

Pamukkale Belediyesi ile 18. Bölge Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında, tapu ve kadastro ile ilgili işlemleri kolaylaştırıp zaman kaybını önleyecek Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolü imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 12:06

Protokol imza töreni Pamukkale Belediyesi’nde düzenlendi. Törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, Bölge Müdür Yardımcısı Halil Nafiz Bayındır ve Pamukkale İlçe Tapu Müdürü İlhan Karaduman, Pamukkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ayhan Hekim katıldı.

denizli-pamukkale-takpas-protokolu-1

“BÜYÜK KOLAYLIKLAR SAĞLAYACAK”
Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, TAKPAS’ın tapu ve kadastro verilerinin mevzuat hükümleri kapsamında, kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile paylaşımı amaçladığını söyledi.

İmzalanan protokolle Pamukkale Belediyesi’nin de bu sistemi kullanmaya başlayacağını ifade eden Özen, “Pamukkale Belediyesi’nin sistemi kullanmasıyla tapu müdürlüklerimizde yaşanan yoğunluğun önüne geçilecek. İşlemlerin hızlanması vatandaşların da işini kolaylaştıracak. Belediyenin ise bilgiye anında ulaşımını sağlayacak” dedi.

“İŞLEMLER AKSAMA OLMADAN SÜRECEK”
Pamukkale Belediyesi olarak hizmetleri kolaylaştıracak ve hızlandıracak gelişmeleri uyguladıklarını, TAKPAS’ın da bunun bir parçası olduğunu kaydederek, “Bu sistem sayesinde belediye çalışmalarımızda tapu ve kadastro anlamında bilgilere anında ulaşarak, gerekli planlamaları hızlıca yapabileceğiz. Vatandaşlarımızın da belediyemizde yürüttüğü işlemlerde tapu ve kadastro bilgileri anlamında kurumlar arası git-gel yapmadan işlemlerini yürütebileceğiz. Hem zaman anlamında hem de işlemlerin hızı anlamında önemli bir kolaylık sunacak TAKBAS sisteminin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu