REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de Vural anketlerde açık ara önde

Pamukkale’de Vural anketlerde açık ara önde

Cumhuriyet Halk Partisi, özellikle uzun yıllardır beklenilen oyların alınmadığı kritik mahallelerde yoğun ilgi gören Başkan İbrahim Vural ile 30 Mart’ta sandıktan fark atarak çıkmanın hesabını yapıyor. Halkçı tavrı ve kişiliğiyle gittiği her ortamda kendini sevdirmeyi başaran Vural’ın hızı anketlere de yansıdı. Gezici’nin son araştırmasına göre Vural, yüzde 44’ü geçti.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2014 Çarşamba, 16:03

Denizli’de 30 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ismi İbrahim Vural, yoğun çalışma temposunun yanı sıra samimi, içten ve mütevazı kişiliğinin karşılığını gördü. Ocak Ayı’ndan bu yana alanda gitmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayan Vural, anketlerde de açık ara önde görünüyor.

30 Mart Seçimleri ile ilgili bağımsız olarak ülke genelinde ve büyükşehirlerin büyük ilçelerini de kapsayan anketler yapan Gezici Araştırma Şirketi, son yayınladığı ankette Pamukkale’de CHP Adayı İbrahim Vural’ı önemli ölçüde önde gösterdi.

CHP 44.8 İLE PAMUKKALE’DE ÖNDE
Gezici’nin seçimlere 1 ay kala Pamukkale ilçe sınırları içinde yaptığı araştırmasına göre İbrahim Vural ile Cumhuriyet Halk Partisi ilçedeki oyların yüzde 44,8’ini alacak. Gezici’nin anketi İbrahim Vural’ın 30 Mart için koyduğu oyların en az yüzde ellisini alma hedefine doğru adım adım ilerlediği gözleniyor.

CHP AK PARTİ’YE YÜZDE 8 FARK ATIYOR
Gezici’nin anketine göre ilçede ikinci parti ise AK Parti. Ak Parti Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin ile ilçedeki oyların yüzde 36,7’sini alarak ikinci sırada yer alıyor. CHP ile Ak Parti arasındaki oy oranı yüzde 8’in üzerinde.

BAHTİYAR’LI MHP UZAKTA
Gezici’nin anket sonuçlarına göre en ilginci bir Denizli Belediye Başkan Adayı olarak 2009 Yerel Seçimleri’nde yarışan MHP’li Ümit Bahtiyar’ın bölgedeki durumu. MHP’nin Ümit Bahtiyar ile Ak Parti’yi zorlaması beklenen Pamukkale’de bugün itibariyle oyların ancak yüzde 15,6’sını alabildiği gözleniyor. Gezici’nin anketinde Ümit Bahtiyar’a, CHP’li Vural’ın yüzde 29,2 oranında, Ak Parti’li Gürlesin’in ise 20,9 oranında fark attığı gözleniyor.

Yorumlar

Avni   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 18:32

Ben şöyle düşünüyorum. Denizli’de hangi parti kazanırsa kazansın, benim için çok bir önemi yok. Ancak hırsız parti akp nin hiçbir yerde kazanmasını istemiyorum. Artık yeter…

serkan yakut   -  Bağlantı 19 Mart 2014, 16:25

bu secımde artıkchp nin cıkacagı kesın. herkes chp dıyor. bende cemaatı seven bırı olarak hocaya saldıran akp ye asla oy vermıcem chp dıyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu