REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den Babadağ’a araç desteği

Pamukkale’den Babadağ’a araç desteği

Pamukkale Belediye si, temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere Babadağ Belediyesi’ne iki çöp kamyonu verdi. İki belediye arasında işbirliğini içeren protokol de belediye başkanları tarafından imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2015 Perşembe, 12:55

Pamukkale Belediyesi, temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 2002 model iki çöp kamyonunu sembolik ücretle Babadağ Belediyesi’nin kullanımına verdi. İşbirliğini içeren protokol de, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Babadağ Belediye Başkanı Demirezen, bir belediyenin halinden en iyi belediye başkanının anlayacağını belirterek, “Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin, ihtiyaçlarımız doğrultusunda Babadağ İlçemizde çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanmamız amacıyla iki aracı bize gönderiyor. Babadağ İlçemiz adına Başkan Gürlesin’e verdiği böylesi bir destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu desteğiyle oldukça memnun etti” dedi.

Hizmet odaklı olarak her türlü çalışmaya ve desteğe hazır olduklarını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin ise, “Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutmak, destek olmak istiyoruz. Elimizde bulunan belirli yaştaki araçları satışa çıkardık. Ancak küçük belediyelerimizin ihtiyaçlarını düşünerek, bir yöntem belirledik. Diğer ilçe belediyelerimizin ihtiyaçları noktasında belediye hizmetlerinde kullanılacak araçlarımızı satmak yerine, onlara destek amacıyla vermeyi öngördük. İlk olarak Babadağ Belediyemize çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanmaları amacıyla iki çöp kamyonunu sembolik bir bedelle imzaladığımız bu protokolle hizmetlerine sunduk” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu