REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den eğitime destek

Pamukkale’den eğitime destek

Pamukkale Belediyesi’nin eğitime desteği sürüyor. Pamukkale Ortaokulu’na yapılan konferans salonu ile peyzaj düzenlemesini tamamlandı, törenle hizmete sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2016 Cuma, 15:23

Pamukkale Ortaokulu Konferans Salonu ve peyzaj düzenlemesi açılış törenine; Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, Pamukkale Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Törende okul öğrencilerinin folklor gösterileri ile başladı.

denizli-pamukkale-belediyesi-egitime-destek-2

“GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Eğitimi önemsediklerini ve öncelikleri arasında yer aldığını belirten Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak her alanda hizmet ettiklerini söyledi.

Gürlesin, “Bilinir belediyecilik hizmetlerinde, sosyal belediyecilikte önemli yatırımlarımızı, çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Güçlü Türkiye’nin teminatı ise çocuklarımız, gençlerimiz. Bu nedenle ilçemizde eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz. Okullarımızın fiziki anlamda konferans salonları başta olmak üzere birçok ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugün Pamukkale Ortaokulumuzda konferans salonu ve okulumuzun peyzaj düzenlemesini tamamlayarak yine eğitimin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu okulumuz dahil bugüne kadar okullarımıza 10 adet konferans salonu yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Hedefim her yıl 10 adet konferans salonu yapmak” dedi.

denizli-pamukkale-belediyesi-egitime-destek-1

“4 MİLYON LİRALIK DEV DESTEK SAĞLADI”
Başkan Gürlesin’in ilçede eğitime büyük destek sağladığını aktaran Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “Başkanımız ilçede bulunan 128 okulun neredeyse tamamına dokunarak birçok ihtiyaçlarının giderilmesi için önemli bir destek sundu. Bugün, Pamukkale Ortaokulu’nda sunulan hizmet bu desteğin sadece bir örneği. Pamukkale Belediyesi 2 yıllık süreçte eğitime yaklaşık 4 milyon lira gibi büyük bir destek sağladı. Okullarımıza konferans salonları, laboratuvarlar, spor kompleksleri kazandırdı” dedi.

TÖRENLE AÇILIŞI YAPILDI”
Pamukkale Ortaokulu’na yaptırılan konferans salonunu ve okulun peyzaj düzenlemesi protokol üyeleri tarafından açıldı, öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu