REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den iki açılış

Pamukkale’den iki açılış

Pamukkale Belediyesi’nde Gözler Mahallesi’nde 1 milyon 550 bin liraya mal olan 21 metre genişliğinde 2.5 kilometre uzunluğundaki bulvar ile Uzunpınar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve 450 bin liraya mal olan Kapalı Pazar Yeri törenle hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2015 Pazar, 10:18

Pamukkale Belediyesi’nin Gözler ve Uzunpınar Mahallelerinde düzenlediği açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Murat Bekir Ege, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

denizli-pamukkale-gozler-uzunpinar-acilis-ic-2

1 MİLYON 550 BİN LİRAYA MAL OLDU
Pamukkale Belediyesi, ilçenin 50 kilometreyle en uzak mahallesi olan Gözler’e 21 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğunda bulvar düzenlemesini tamamladı. Bulvar 1 milyon 550 bin liraya mal oldu. Açılış töreninde mahalle sakinlerine seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Eskiden alışılmış olarak bilinen, seçimden seçime gelinip konuşulan o siyasetçilerin gökteki yıldızları bile vaat ettiği dönemde değiliz. Biz söz verdik mi onu canımızdan aziz biliriz. Gözler’e yapılan bulvarın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

denizli-pamukkale-gozler-uzunpinar-acilis-ic-1

“GÖZLER’İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”
Törenin açış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gözler bizim için çok anlamlıdır. Merkezimize en uç noktadadır. Yaklaşık 50 km mesafe vardır. Gözler’e sıcak asfaltı, kaldırımıyla, orta refüjü ve peyzajıyla çok güzel bir bulvar yaptık. 1 milyon 550 bin liralık modern bulvar yatırımımızla adeta Gözler’in çehresini değiştirdik. Mahallemizde ek olarak eski belediye binası vardı ve harabe şeklindeydi. Bu yapıyı yıktık. İnşallah yerine de çok güzel park yapacağız. Pazaryerinde tadilat yaptık düğün salonumuza yine tadilat yaptık. Okulumuzla ilgili ciddi yatırımlarımız oldu. Gözler’e toplamda 2 milyon liralık bir yatırımımız oldu. Sizler için ne yapsak azdır” diye konuştu.

denizli-pamukkale-gozler-uzunpinar-acilis-ic

UZUNPINAR’A KAPALI PAZAR YERİ
Gözler’deki bulvar açılışının ardından Uzunpınar’da da düzenlenen törenle kapalı Pazar yeri hizmete açıldı. Bin 250 metrekarelik alanda, otoparkı, 4 adet dükkan, mescit, zabıta odası, tuvaletlerin bulunduğu Kapalı Pazar Yeri 450 bin liraya mal oldu.

Açılış töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “68 mahallemizde durmadan çalışıyoruz, ham dolsun. Birer birer yatırımlarımızın da açılışını yapıp, yeri zamanı geldiğinde hizmete sunmaya çalışıyoruz. Bugün de Uzunpınar’dayız. Bakanımız çok yoğun programına rağmen aramızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Uzunpınar Mahallemiz merkeze 40 kilometre uzaklıktadır. Toplamda 1250 metrekare alana sahip pazaryerini mahallemize kazandırdık. 4 tane işyerimiz, mescidimiz var. Güzel bir mekan olduğunu düşünüyorum. Sadece pazaryeri olarak kullanılmayacak. Kırsalda büyük bir ihtiyaç olan çok amaçlı, asker yemeği, düğün, nişan, sünnet yeri gibi amaçlarla da kullanılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu