REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den yeni evlenen çifte hediye

Pamukkale’den yeni evlenen çifte hediye

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye personeli olan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftinin nikahını kıyarak, içinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ile Türk Bayrağı’ olan ilk hediye setini onlara hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2015 Çarşamba, 18:01

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ihtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere çok geniş bir kapsamda vatandaşların memnuniyetine odaklı birçok sosyal projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Yeni bebeği olan aileler bir bir ziyaret edilerek, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye hediye edilerek anne ve babaların yanında olduklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, şimdi de nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren çiftleri mutlu etmek için hazırladıkları ve içerisinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ve Türk Bayrağı’ bulunan set hediye ettiklerini söyledi.

İLK HEDİYEYİ BAŞKAN VERDİ
Proje kapsamında ilk hediyeyi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin verdi. Başkan Hüseyin Gürlesin, belediye personeli olan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftinin nikahını Sevindik Nikah Dairesi’nde kıyarak, içinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ile Türk Bayrağı’ olan hediye setini hediye etti.

Başkan Gürlesin, “Yeni evlenen çiftlerin o mutlu anlarına bizde bu hediyemizle ortak oluyoruz. Bugün ilk olarak hediyemizi nikahını kıydığımız İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftimize verdik. Evlilikleri boyunca da onlara mutluluk ve huzur diliyorum. Yeni evlenecek tüm çiftlerimize de Pamukkale Belediyemizin vereceği hediyeyi güle güle kullanmalarını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı