REKLAMI GEÇ

Pamukkale’nin kırsal mahalleleri, Pekdemir’in adaylığının sevincini yaşıyor

Pamukkale’nin kırsal mahalleleri, Pekdemir’in adaylığının sevincini yaşıyor

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Pekdemir, İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde hizmet yağdırdığı kırsal mahallelerde davulla zurnayla karşılandı. Pekdemir, 2004-2011 yılları arasında İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış, bölgeye önemli kazanımlar sağlamıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2024 Salı, 16:33

“Beni 2004-2011 yılları arasında görev yapan muhtarlara ve azalarına sorun. Benim İl Genel Meclisi Başkanlığım dönemimde neler yaptığımı onlar çok iyi bilirler” diyerek Pamukkale İlçesi’nin kırsaldaki mahallelerini karış karış gezen AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’i vatandaşlar bağrına bastı. Pekdemir, sırasıyla Güzelköy, Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı, Küçükdere, Yeniköy, Korucuk, Goncalı ve Karakova’daki vatandaşlarla buluştu ve tek tek projelerini anlatarak neler yapmak istediğini ve nasıl bir Pamukkale hayal ettiğini anlattı.

31 MART’I BEKLİYORLAR
Pamukkale tarım ve hayvancılıkla uğraşan mahallelerinin hemen hemen tamamında tanınan Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’i, İl Genel Meclisi Başkanlığı dönemimde tanıyanlar ve verdiği hizmetleri hatırlayanlar ise ziyaretlerde “Efsane başkan geri geliyor” diyerek karşıladı. Zaman zaman eskiden yapılan çalışmaların yad edildiği seçim gezilerinin tamamından olumlu dönüşler alan Pekdemir ise kendisine yapılan yakıştırmaya “O günleri hatırlayanlar, Allah nasip ederde seçilirsem neler yapabileceğimi de çok iyi bilirler” diye yanıt verdi.

DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA
AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in günün sonunda yorgunluğunu alan ziyaret ise Karakova Mahallesi’nde gerçekleşti. Pekdemir, mahalle girişinde davulla ve zurnayla karşılandı. Etrafını saran mahalle halkı ile 45 dakikaya yakın bir süre sohbet eden Pekdemir,   girişte olduğu gibi ziyaretin sonunda da davullu ve zurnayla mahalleden “En büyük başkan bizim başkan” sloganları ile uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu