REKLAMI GEÇ

Pamukkale’nin Ramazan geceleri sona erdi

Pamukkale’nin Ramazan geceleri sona erdi

Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği şenlik sona erdi. Son programda sanatçı Mustafa Demirci sahne aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2016 Pazartesi, 13:17

Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan Şenlikleri programının sonuncusu dün akşam İncilipınar Parkı’nda gerçekleştirildi. Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’nun geleneksel Ramazan gecelerini yaşattığı gösterisinin ardından, Mustafa Demirci sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Demirci, konserin finalini Esma-Ül Hüsna ile yaptı.

pamukkale_belediyesi_ramazan_senlikleri-ic

Etkinliği meclis üyeleri, başkan yardımcıları Adnan Kaya ve Türkay Gözlükaya ile birlikte izleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi’nin farkını ortaya koymak için Ramazan ayında çok değerli sanatçılarımızın katılımı ile özel program düzenledik. Haftanın 4 günü Karahayıt’ta etkinliklerimiz düzenlendi. Sadece son iki programımız İncilipınar Parkı’nda idi. Bugüne kadar halkımızla buluşan tüm sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Gürlesin, sanatçı Mustafa Demirci ve 16 gün boyunca eski Ramazanları halka yaşatan Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’ya Kuran-ı Kerim, tespih ve esans bulunan hediye setini hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 14 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 11 25Parçalı Bulutlu