REKLAMI GEÇ

Pamukkale’nin Ramazan geceleri sona erdi

Pamukkale’nin Ramazan geceleri sona erdi

Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği şenlik sona erdi. Son programda sanatçı Mustafa Demirci sahne aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2016 Pazartesi, 13:17

Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan Şenlikleri programının sonuncusu dün akşam İncilipınar Parkı’nda gerçekleştirildi. Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’nun geleneksel Ramazan gecelerini yaşattığı gösterisinin ardından, Mustafa Demirci sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Demirci, konserin finalini Esma-Ül Hüsna ile yaptı.

pamukkale_belediyesi_ramazan_senlikleri-ic

Etkinliği meclis üyeleri, başkan yardımcıları Adnan Kaya ve Türkay Gözlükaya ile birlikte izleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi’nin farkını ortaya koymak için Ramazan ayında çok değerli sanatçılarımızın katılımı ile özel program düzenledik. Haftanın 4 günü Karahayıt’ta etkinliklerimiz düzenlendi. Sadece son iki programımız İncilipınar Parkı’nda idi. Bugüne kadar halkımızla buluşan tüm sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Gürlesin, sanatçı Mustafa Demirci ve 16 gün boyunca eski Ramazanları halka yaşatan Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’ya Kuran-ı Kerim, tespih ve esans bulunan hediye setini hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu