REKLAMI GEÇ

Pamukkale’ye 205 bin liraya 3 araç

Pamukkale’ye 205 bin liraya 3 araç

Pamukkale Belediyesi, 205 bin liraya aldığı 2 adet kamyonet ve 1 adet kamyonu araç filosuna ekledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2015 Pazar, 16:36

Pamukkale Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 3,5 ton yük kapasiteli 2 kamyonet ve 8 ton yük kapasiteli bir kamyon satın aldı. Araçların toplam maliyeti ise 205 bin lira. 

denizli-pamukkale-belediyesi-ic
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin belediye hizmetlerinin aksamadan gerçekleşebilmesi için araç filosunun genişletildiğini söyledi, filoya yatırımların devam edeceğini kaydetti.

“AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET”
Yeni alınan araçlarla Pamukkale Belediyesi araç filosunun daha da güçlendiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişletiyoruz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 2 adet kamyonet ve 1 adet kamyon daha alınmıştır. Güçlenen araç filomuzla gerek yol açımlarımız, asfalt çalışmalarımız gerekse alt yapı hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz park ve yeşil alan çalışmalarına katkı koyacak. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet süreci diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu