REKLAMI GEÇ

Panorama Müzesi Pamukkale’ye çok yakışacak

Panorama Müzesi Pamukkale’ye çok yakışacak

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgeyi cazibe merkezi yapmak için gerçekleştireceği projelerinden birini daha açıkladı. Yeni yerleşim alanlarına oranla Pamukkale’nin yenilenme anlamında geride kaldığını ve bunun önüne geçmek için de daha vizyonel projelere imza atmak gerektiğini söyleyen Pekdemir, bölgeye bir panorama müzesi yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2024 Pazar, 14:14

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den bir vizyon proje açıklaması daha geldi. Pekdemir, Denizli’nin tarihi ve kültürel değerlerini sergilendiği ve Pamukkale’ye değer katacak çalışma olarak görülen bir panorama müzesi yapacaklarını açıkladı. Müze ile ziyaretçilere bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak ve hem de ekonomik katkı vermesi sağlanacak.

Panorama Müzesi Projesi’nin, bölgeye katma değer sağlayacak projelerden birisi olduğunu dile getiren AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Panorama müzeleri ziyaretçilerini 360 derece büyük ölçekli resimlerle kendilerini o anın içinde hissettiren yerledir. Bu projemiz ile Denizli tarihimizi ve güzelliklerimizi ziyaretçilere daha iyi anlatabileceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu