REKLAMI GEÇ

Parkta kendini yakmaya çalışmıştı, o anları anlattı

Parkta kendini yakmaya çalışmıştı, o anları anlattı

Denizli, İncilipınar Parkı’nda üzerine benzin dökerek yakmaya çalışan genci günlerce konuşmuştu. Kendini yakmak isteyen Selçuk K. o gün yaşananları ve neden böyle bir olaya kalkıştığını Denizlihaber.com’a anlattı, “Eğer engel olmasalar kendimi yakacaktım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2019 Perşembe, 09:00

Yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma giren ve İncilipınar Parkı’nda üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalışan Selçuk K. (37) o anları Denizlihaber.com’a anlattı.

“TEFECİLER EVİMİZİ ELİMİZDEN ALMAYA KALKTI”

Olayların, ablasının ortak kullandıkları evi tefecilere olan borcuna karşılık vermek istemesiyle başladığını belirten Selçuk K. günlerce sorunu çözmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Yaşadıklarını anlatan Selçuk K. “Ablam sanırım bir tefeciden borç almış. Ödeyemeyince de 25 bin lira karşılığında evimizi onlara vermek istemiş. Evin tapusu ablamın üzerindeydi ve biz durumu tapu naklinden önce öğrendik. Bu sırada tefeciler sık sık arayıp, bir an önce evi boşaltmamızı ve tapuyu vermemizi istiyorlardı” dedi.

Durumun vehametini anladıklarını ve savcılığa giderek suç duyurusunda bulunduklarını belirten Selçuk K. “Tefeciler savcılığa gitmemize rağmen peşimizi bırakmadı. En son ‘Ablamın ne kadar borcu varsa ben ödeyeceğim’ dedim. 25 bin liralık borç bir anda 33 bin liraya çıktı. Annemle bankadan kredi çektik ve tefecinin borcunu ödedik” diye konuştu.

Bu aşamadan sonra evi ablasının üzerinden aldıklarını dile getiren Selçuk K. tüm bunların üzerine ablasının bir de babasının maaşından pay almak için başvuru yaptıklarını öğrendiklerini belirtti. Annesinin zaten ablasının borcunu ödemek için kredi çektiğini ve maaşta kesinti yapılmasıyla iyice zor duruma düştüğünü anlatan Selçuk K. “Her şey birbiri ardına geldi, bunalım girdim” dedi.

“BAŞKA ÇIKAR YOLUM KALMAMIŞTI”

Olay günü ruh halinin çok kötü olduğunu, herkese kızgın olduğunu belirten Selçuk K. “Ne yaptığımın farkında bile değildim. Kendimi elimde içinde benzin olan pet şişe ile İncilipınar Parkı’nda buldum. Başka çıkar yolumun kalmadığını hissediyordum. İçine düştüğüm ruh hali beni iyice zorlamıştı” dedi.

“ENGEL OLMASALAR KENDİMİ YAKACAKTIM”

Benzini üzerine döktüğünü ve çakmayı yakmak üzereyken polislerin kendisiyle konuşmaya başladığını söyleyen Selçuk K. “O anda bir polisin üzerime atladığını fark ettim. Ondan uzaklaşmaya çalışırken biri beni yere düşürdü, 8-10 polisin çevremde olduğunu gördüm. Şişe elimde değildi ama çakmağı sıkı sıkı tuttuğumu ve yakmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Allah’tan çakmak ateş almadı, yoksa kendimle birlikte polislerin de yanmasına neden olacaktım” diye konuştu.

“HAKSIZ YERE İŞİMDEN DE OLDUM”

İçinde bulunduğu bunalım ve yaşadıklarından sonra bir darbenin de çalıştığı işyerinden geldiğini anlatan Selçuk K. “27 eylül günü olay yaşandı ve ben o gün işe gitmedim. Ertesi gün mesaiye gittim ve beni temizliğe gönderdiler. 30 Eylül sabahı ise işyerinden geri çevirdiler. Sonra noterden bir ihtarname geldi. 27-28 ve 30 Eylül günlerinde mazeret bildirmeden işyerine gitmediğim için iş akdimin feshedildiğini bildirdiler” dedi.

“NEDEN YAPTINIZ DİYE SORMAYA GİTTİM, DARP EDİLDİM”

28 Eylül’de çalıştığını, 30 Eylül’de de işyerinden kendilerinin gönderdiğini anlatmak ve neden böyle bir şey yapıldığını sormak için gittiğinde patronu ve müdürü tarafından darp edildiğini öne süren Selçuk K. “Olayın yaşandığı gün haberlerde işsiz olduğum için kendimi yakmaya çalıştığım yazılmış. Ben işsizim demedim. Bana patronum, ‘işsizim demişsin’ diyerek çıkıştı. 28 Eylül günü tüm gün temizlik yaptığım yerde kamera kayıtları var, 30 Eylül’de de işyerine gittiğimi ve kendilerinin gönderdiğini belgelerim. Denizli Devlet Hastanesi’nden de darp edildiğimle ilgili raporu aldım. Haksız yere işimden attılar, zaten zor durumdaydım, hakkımı hukuk yoluyla sonuna kadar arayacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu