REKLAMI GEÇ

Pekdemir ve ekibinden hal esnafına şafak vakti ziyaret

Pekdemir ve ekibinden hal esnafına şafak vakti ziyaret

Esnafa ayrı bir değer veren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, sabahın erken saatlerinde hal esnafı ile bir araya geldi. Soğuk havaya rağmen ilgiyle karşılanan Pekdemir, varil içinde yakılan ateş başında esnafların derdini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2024 Perşembe, 17:02

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında sabahın erken saatlerinde yıllardır temas halinde olduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyaret, soğuk havaya rağmen samimi bir atmosferde gerçekleşti. Esnafların bulunduğu alanda varil içinde yakılan ateşle ısınan Pekdemir ve beraberindekiler, esnaflarla samimi görüntüler verdi.

“ESNAFIN DERDİNDEN EN İYİ ESNAF ANLAR”
Kendisinin de bir esnaf olması nedeniyle esnaf ziyaretleri, Pekdemir’in seçim kampanyası içinde doğrudan vatandaşlarla buluşarak onların talep ve beklentilerini dinlemesi açısından büyük önem taşıyor. Ziyaretlerinde “Esnafın derdini en iyi esnaf anlar” diyen Pekdemir, hal ziyaretinde ateş başında esnafların sorunlarını dinledi ve döneminde belediye tarafından çözülebilecek her türlü sorunun altından kalkılabileceğini söyledi.

PEKDEMİR’DEN SAMİMİ VE ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIMLAR
Esnaflığın içinden gelen ve esnafların yaşadığı sorunları çok iyi bilen Pekdemir’in ziyaretlerinde samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı, olumlu tepkiler alıyor. Pekdemir’in sabahın erken saatlerinde başlayan, akşamın geç saatlerine kadar devam eden seçim çalışmalarındaki temposu ise seçmen gözünde pozitif yönde değerlendiriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu