REKLAMI GEÇ

Pınarkent’te yol atağı

Pınarkent’te yol atağı

Pamukkale Belediyesi, Pınarkent’in toplu konutlar bölgesinde, sıcak asfalt, kaldırım, yol genişletme çalışmasını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bölgeye yeni modern bir çehre kazandırdıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 09:52

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Pınarkent Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayı başında 2,5 milyon liralık yatırımla Pınarkent Kapalı Pazaryeri ile mahalle girişinde 19 bin 500 metrekare asfalt, 4 bin 800 metre bordür taşının kullanıldığı duble yol hizmete açılmıştı. Mahalle de 400 hanenin bulunduğu toplu konut alanında, genişliği 20 metreyi bulan yeni yol açımı, sıcak asfalt, kaldırım, yol genişletme çalışmasıyla bölgeye yeni modern bir çehre kazandırılacak.

YATIRIM ATAĞIMIZ SÜRÜYOR
Bölgede inceleme yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin her noktasında hizmet götürmeye devam ettiklerini vurguladı. Başkan Gürlesin, “İlçemiz sınırlarında 68 mahallemiz bulunuyor. Pamukkale Belediyesi olarak bütün mahallelerimize dokunmaya, hizmetlerimizle eser bırakmaya çalışıyoruz. Başlattığımız üst yapı hamlemizin bir ayağı da bugün çalışmaları yerinde incelediğimiz Pınarkent mahallemiz oldu. Mahallemize Haziran ayı başında biri duble yol diğeri kapalı pazaryeri olmak üzere iki eser bırakmıştık. Şimdide 400 hanemizin bulunduğu toplu konutlar bölgesinde hizmetlerimize devam ediyoruz. 20 metre genişliğinde, 10 metre genişliğinde yeni yollar açtık. Sıcak asfaltı ve kaldırımlarıyla bölgemize yeni bir çehre kazandıracağız. Çalışmalarımız kısa zamanda bitecek. Bölgemize ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu