Sadece boğazından bıçaklanmamış

İncilipınar Mahallesi’nde yaşanan bıçaklama olayında detaylar ortaya çıkıyor. Bıçaklanan 2 çocuk annesi Hafize Kurban 1 hafta önce eşinden boşanmak için mahkemeye başvurmuş.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2019 Salı, 16:09
Pamukkale’nin İncilipınar Mahallesi’nde meydana gelen bıçaklama olayında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Alınan bilgiye göre, 23 yaşındaki Hafize Kurban ile boşanma aşamasında olduğu eşi Uğur Kurban arasında, İncilipınar Mahallesi 1203 Sokak’taki evde tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur Kurban, yanındaki bıçakla eşi Hafize Kurban’ı boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralanan genç kadın, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerinden kaçan zanlı ise polislerce gözaltına alındı.
Hafize Kurban’ın bir süre önce boşanmak üzere mahkemeye başvurduğu belirtildi. Çiftin 5 yıllık evli ve 2 çocuklarının bulunduğu öğrenildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 18 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 23 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 11 | 25 | Parçalı Bulutlu |