REKLAMI GEÇ

Sağlık Kompleksi’nin temeli atılıyor

Sağlık Kompleksi’nin temeli atılıyor

Pamukkale Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin temeli atılıyor. Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin de katılacağı tesis 18 milyon liraya mal olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumartesi günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek törene tüm Denizli halkını davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2016 Perşembe, 12:06

Pamukkale Belediyesi’nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin çalışmalar kısa bir süre önce başlamıştı. Pamukkale Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçireceği projenin temel atma töreni yapılacak. 12 Kasım Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı tören saat 15.00’de başlayacak. Tören Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Zeybek Camii’nin yanında gerçekleştirilecek.

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
Bölge halkının sağlık hizmetine daha hızlı ulaşması amacıyla yapılacak olan “Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi”nin arsasını Denizli Büyükşehir Belediyesi verirken, Pamukkale Belediyesi inşasını, Sağlık Bakanlığı da iç donanımını sağlayacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli halkı için büyük öneme sahip olan projenin temel atma törenini tüm vatandaşları davet etti.

Gürlesin, “16 vizyon projemizden biri olan bu kompleksimizin temelini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı törenle atacağız. 7 katlı olarak planlanan ve toplam kapalı alanı 9 bin 775 metrekare olan binada; 20 poliklinik odası bulunacak. Aslında bu yatırım mini bir hastane. Günde 2 bin kişi hizmet alacak. Bina içinde 112 Acil Müdahale Birimi yer alacak. Burada acil olarak ilk müdahaleler yapılabilecek. Bu projemizin temel atma törenine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu