REKLAMI GEÇ

Şekerci kavşağı tamamlandı

Şekerci kavşağı tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri’nin kesiştiği noktada gerçekleştirdiği 7 bin metrekarelik kavşak düzenlemesi tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2014 Perşembe, 17:20

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri’nin kesiştiği noktadaki Şekerci Kavşağı’nda devam eden düzenleme çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şeyh Bedrettin Caddesi üzerinde bulunan ve Hasan Güngör Spor Salonu arkası ile Akvadi Parkı’nın girişinde yapılan yeni kavşak düzenlemesini inceledi. Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, 7 bin metrekare alanda gerçekleşen kavşak düzenlemesinin tamamlandığını, asfalt çalışmasının bitmesi ile bölgenin prestij kazanacağını dile getirdi. Başkan Zolan, “Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri’nin birleştiği noktadayız. Burası çok hızlı gelişim ve değişim gösteren bir bölgemiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılama, taleplerini yerine getirme konusunda gayret sarf ediyoruz. Tabi ki milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkabilmek, en doğru şekilde kullanabilmek adına öncelikle altyapıya burada çok önem verdik” diye konuştu.

Denizli’nin en büyük alt yapısı
Bölgedeki alt yapının şehirdeki alt yapılar arasında en büyüğü olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Burada 18 metre derinlikte çalışmalar yapıldı.Yaklaşık 6-7 katlı bina yüksekliğindeki bir derinlikte yağmur suyu ve kanalizasyon hatları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Yağmur suyu hatlarımız 3 metre çapında idi. İçinden araçların bile geçebileceği bir yağmur suyu hattını burada yaptık” dedi. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şekerci Kavşağımız ve onu bağlayan caddelerimiz çalışmadan dolayı alt üst oldu. Bölgedeki vatandaşlarımız da çalışmalardan dolayı sıkıntı çektiler. Ama vatandaşımız biliyor ki; bu çalışmalar 100 yıla hitap edebilecek şekilde yapılıyor. Halkımızın da sabrı ile alt yapı çalışmamızı tamamladık.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu