REKLAMI GEÇ

Seri cinayetin nedeni 7.800 liraymış

Seri cinayetin nedeni 7.800 liraymış

3 kişiyi öldürdükten sonra tabancayla intihar eden zanlının, iki kardeşi kredi kartından harcama yaptıkları, diğerini de 7 bin lira alacağını ödemediği için öldürdüğü ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2020 Salı, 12:51

DENİZLİ (AA)
12 Ocak Pazar günü akşam saatlerinde önce Merkezefendi’nin Eskihisar Mahallesi’ndeki konfeksiyon atölyesine çağırdığı Veysel (30) ve Mustafa Akpınar (40) kardeşleri, daha sonrada Pamukkale’nin Küçükdere Mahallesi’nde Ramazan Küçük’ü evinin bahçesinde tabancayla öldürdükten sonra intihar eden Hüseyin Arslan’ın (54) cinayetleri alacağı yüzünden işlediği öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlının abisi H. Arslan ifadesinin ardından salıverildi.

H. Arslan’ın ifadesinde, kardeşinin bir süredir alacağı yüzünden öldürdüğü kişilerden parasını istemesine rağmen, alamadığını söylediği belirtildi.

Öte yandan, 3 kişiyi tabancayla enselerine ateş ederek öldüren Hüseyin Arslan’ın, olaydan bir süre önce, iş yerinde geçici olarak çalışan Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşlerin kendisine ait kredi kartını çalarak harcama yaptıkları iddiasıyla emniyete suç duyurusunda bulunduğu, bu kişileri konuşmak için iş yerine çağırdığı, 800 liralık harcamanın ödenmesini istediği, bu parayı alamayınca da cinayeti işlediği ileri sürüldü.

İki kardeşin cenazeleri de toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine gönderildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Küçükdere Mahallesi’nde pazar akşamı Hüseyin Arslan, Ramazan Küçük’ü evinin bahçesinde tabancayla öldürmüş, olay yerine 3 kilometre mesafede aynı silahla intihar etmişti.

Arslan’a ait Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesi’ndeki konfeksiyon atölyesine 13 Ocak Pazartesi günü giden çalışanlar, iş yeri sahibinin odasında iki kişiyi silahla öldürülmüş halde bulmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu