REKLAMI GEÇ

Siyanür ile intiharda dikkat çeken detaylar

Siyanür ile intiharda dikkat çeken detaylar

Çamlaraltı Mahallesi’nde siyanürle intiharın detayları ortaya çıkmaya başladı. PAÜ öğrencisi Ali Ç.nin internetten satın aldığı siyanürü odasına giderek içtiği, daha sonra da birlikte kaldığı 3 arkadaşına “Ben siyanür içtim” diye haber verdiği ortaya çıktı. PAÜ öğrencisi genç, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2019 Çarşamba, 16:40

Denizli, öğle saatlerinde Çamlaraltı Mahallesi’nde meydana gelen şok intihar ile sarsıldı. PAÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Ali Ç.nin 3 arkadaşıyla birlikte kaldığı evlerinde odasına gittiği, ardından da internetten satın aldığı siyanürü içtiği ortaya çıktı.

Ali Ç.nin siyanür içtikten kısa süre sonra yeniden arkadaşlarının yanına döndüğü ve “Ben siyanür içtim” dediği belirtildi. Paniğe kapılan arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Ali Ç. yolda yaşamını yitirdi.

İntiharın siyanür ile gerçekleşmesi bir çok kurum aynı anda harekete geçirdi. Sağlık ekipleri bölgede gerekli önlemleri aldı, AFAD ekipleri de ciddi bir çalışma başlattı. Binanın önlem amacıyla kapatıldığı siyanürle intiharın nedeni araştırılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Mayıs 2024 Salı 19 35Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Çok Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 34Çok Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
25 Mayıs 2024 Cumartesi 14 28Parçalı Bulutlu