REKLAMI GEÇ

TOKİ sakinlerinin usulsüzlük ve soygun iddiası

TOKİ sakinlerinin usulsüzlük ve soygun iddiası

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Karşıyaka Mahallesi’nin Eskihisar bölgesindeki TOKİ Konutları’nda oturan vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, doğal gaz için kendilerinden usulsüz para toplandığını iddia etti.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 11:47

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren İbrahim Vural, CHP’nin geçtiğimiz cumartesi günü ‘Şimdi Temizlik Zamanı’ sloganıyla gerçekleştirdiği mitingde, büyük ilgi gördü. Yapılan miting çalışmasından memnun olduğunu dile getiren Vural, bu coşkunun 30 Mart seçimlerinin temel bir göstergesi olduğunu belirterek, ‘her geçen gün zafere bir adım daha yaklaşıyoruz’ dedi.  Özellikle mitinge adını veren ‘Şimdi Temizlik Zamanı’ sloganının, yolsuzluk ve rüşvetle anılan iktidar partisine ve mevcut yerel yönetime karşı verilebilecek en güzel mesaj olduğunu kaydetti.    

 

‘Gelin Canlar Bir Olalım’

Başkan Vural, yapılan mitingin ardından, saha çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Vural, Alevi Kültür Derneği ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın birlikte düzenlediği ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’na, CHP Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Arslan’la birlikte katıldı. Başkan Vural, birlik, beraberlik mesajı vererek, Alevi yurttaşların sorunlarını, partisinin yerelden genele çözeceğini, bu konuda yerelde ne yapılması gerekiyorsa kendisine düşen sorumluluğu yerine getireceğini söyledi. ‘Gelin canlar bir olalım’ diyerek,  vakıf üyeleriyle tek tek tokalaşan, sohbet eden başkan adayları, kendilerine gösterilen konukseverlikten dolayı dernek ve vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

İnşaat Mühendisleri Odası’na başarı dilekleri

Alevi Kültür Derneği ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın birlikte düzenlediği etkinlikten sonra Denizli İnşaat Mühendisleri Odası’nın Genel Kurul Toplantısı’na katılan Başkan Vural, yapılan toplantının Denizli ve sektör çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. İnşaat Mühendisleri Odası’nın, STK’lar içinde önemli bir yere sahip olduğuna inandığını belirten Başkan Vural, bu sektörün hem şehrin kimliğine hem de yüzlerce insanın evine ekmek götürmesinde önemli rol oynadığını belirterek, oda yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

TOKİ sakinlerinden ‘soyuluyoruz’ iddiası

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’la birlikte Karşıyaka Mahallesi’nin Eskihisar Bölgesi’nde TOKİ sakinleriyle buluşan Vural, burada semt sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, çalışmalarını anlattı. Mahallenin doğalgaz ihtiyacını karşılayabilmek için, usulsüz para topluyorlar iddiasını dile getiren TOKİ sakinleri, başkan adaylarından yardım istedi. Kendilerinden 100 TL para alındığını, bu para karşılığında herhangi bir makbuz verilmediğini ve bu paraya da ‘Ayak Bastı’ parası denildiğini belirten semt sakinleri, bu parayı toplayan firmanın kendilerini soyduklarını iddia etti.

Bu iddiayı araştıracaklarını söyleyen Başkan Adayları konunun takipçisi olacaklarını söyleyerek, burada bir usulsüzlük varsa sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Ailelerin acısına ortak oldu

Gün içinde iki mevlide katılan Vural, ilk olarak, geçtiğimiz günlerde genç yaşında kanserle olan mücadelesini kaybederek tüm partilileri üzen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’le aynı adı taşıyan yeğeni, Adnan Keskin’in eşi, Gülsüm Keskin’in mevlidine katılarak baş sağlığı diledi.

Ardından, Güzelköy’e geçen Başkan Vural, burada da, semt sakini Mustafa Kaya’nın kızı Gonca Kaya’nın mevlidine katılarak kederli ailesinin acısına ortak oldu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu