REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin kekik deposu Gözler’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğal hediye

Türkiye’nin kekik deposu Gözler’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğal hediye

Doğal, tıbbi ve aromatik bitkilere ilgisiyle de bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Denizli’den doğal hediye gitti. Türkiye’nin en büyük kekik üreticisi konumundaki Gözlerli çiftçiler, doğam gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kekik ve lavanta hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2020 Perşembe, 10:58

Türkiye’nin kekik ihtiyacının yüzde 80’ini tek başına karşılayan Gözlerli çiftçiler tanıtım atağına geçti. Bölgede tıbbi ve aromatik bitkilerin üretimini yaygınlaştırmak ve Pazar payını artırmak için dernek de kuran Gözlerli çiftçiler, muhtar Devrim As aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kekik ve lavanta demeti hediye etti.

KEKİK VE LAVANTA DEMETİ

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün olan doğum gününde, Pamukkale ve Merkezefendi’den 43 muhtarı Ankara’da ağırlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştürdü.  Ziyarete kekik ve lavanta demetiyle giden Gözler Muhtarı Devrim As, Denizli’de üretilen doğal ürünleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti.

BAŞKENT’TE TANITIM YAPTILAR

Bölgedeki aromatik bitki üretiminin artması için Ankara’dan da destek istediklerini aktaran Gözler Muhtarı Devrim As, meclis ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istediklerini ve kekik ve lavantayı kendisine takdim ettiklerini kaydetti. Muhtar As, Denizli’de üretilen ürünler hakkında gün boyu Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özkan’ın kendilerine destek olduğunu aktardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN DOĞAL ÜRÜN İLGİSİ

Doğal ürünlere ilgisini her fırsatta dile getiren ve üretimin teşvik edilmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Corona virüsüyle ilgili bir soruya da bu yönde bir cevap vererek dikkat çekmişti, “Vücudumuzu dinç tutacağız, vatandaşlarımız aldıkları gıdalara dikkat etsin, virüse karşı tedbirimizi almalıyız. Her sabah bir kaşık dut pekmezi alırım. Çünkü kan yapar” demişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2024 Salı 9 25Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 12 27Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu