REKLAMI GEÇ

ÜMMÜHAN NİNE’YE YENİ EV YAPILDI

ÜMMÜHAN NİNE’YE YENİ EV YAPILDI

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (PSYDV), Temmuz ayında çıkan bir yangında evi kül olan Ümmühan Bilgiç’e ev yaptırdı. Geçici olarak çocuklarının yanında kalan Ümmühan Nine, kısa süre içinde yeni evine taşınacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2014 Perşembe, 12:48

Akköy Mahallesi’nde oturan Ümmühan Bilgiç’in evinde, Temmuz ayında elektrik kontağından kaynaklandığı tespit edilen yangın çıktı. Gece yarısı meydana gelen yangında tek başına evinde kalan Ümmühan Nine, yan tarafta oturan çocuklarının yardımıyla yangından kurtarıldı. Ancak ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (PSYDV) işbirliği ile 3 ay gibi kısa sürede yeni ev tamamlandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yangın mağduru Ümmühan Bilgiç’i ziyaret ederek yapılan evi inceledi.

Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için belediyenin üzerine düşen ne varsa yerine getirdiğini ve zamanla çıkacak ihtiyaçlarının da karşılanacağını kaydeden Başkan Gürlesin, “Devletimiz güçlü. Yangın gibi ortaya çıkan olumsuzluklarda yaralarımızı hemen sarıyoruz. 3 ayda ev tamamlandı. Yangında daha da kötüsü olabilirdi. Allah daha kötüsünden korumuş. Yangın mağduriyetini gidermek bizim görevimizdir. PSYDV ile belediyemiz güzel bir birlikteliği ortaya koydu. Tekrar geçmiş olsun, yeni eviniz de hayırlı olsun” dedi.

Bu arada Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli’nin de, Ümmühan Nine’nin tüm ev eşyalarını karşılayacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu