REKLAMI GEÇ

Uzunpınar’a önemli yatırım

Uzunpınar’a önemli yatırım

Pamukkale Belediyesi, ilçenin en uzak mahallelerinden birisi olan Uzunpınar’a 1 milyon liralık bir yatırımla içerisinde tenis kortu, halı saha, basket sahası, spor aletleri, koşu parkurunun yer aldığı spor kompleksi yaptı. Tesis düzenlenen törenle hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2016 Pazartesi, 09:46

Pamukkale Belediyesi, şehir merkezine 40 kilometreyle en uzak mahallerden birisi olan Uzunpınar’ın en önemli ihtiyaçlarından birisi olan kapalı pazar yerinin yapımının ardından Uzunpınar 70. Yıl Çok Programlı Lisesi’nin yanında yer alan arazide başlattığı spor kompleksi yatırımını kısa sürede tamamladı. İçerisinde tenis kortu, halı saha, basket sahası, spor aletleri, koşu parkuru ve soyunma odaları bulunan spor kompleksi halkın hizmetine sunuldu.

TESİS TÖRENLE AÇILDI
Törene AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bolat Ferhat Arıkan, Uzunpınar 70. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürü Atıf Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

uzunpinar-spor-tesisi-icc
“BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN”
Merkezde ne var ise en uzak noktalarda da o hizmet olacak diye çıktıkları yolda önemli bir yatırımı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Bu bölgede yaptığımız incelemeler sırasında okulumuza yaptığımız ziyarette bu arazi üzerinde bir spor tesisi talebi oldu. Okul öğrencilerimizin, mahalle sakinlerimizin ve bölge halkımızın ihtiyaçlarını düşünerek burada içerisinde tenis kortu, halı saha, basket sahası, spor aletleri, koşu parkurunun yer aldığı dev spor kompleksinin yapımına karar verdik. Bugünde çevre düzenlemesi dahil tesisimizin açılışını gerçekleştirerek öğrencilerimizin, bölge halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, ‘Merkezde ne var ise en uzak mahallemizde de o olacak’ diyerek çıktığımız hizmet yolunda mahallelerimize yatırımlarla eserleri bırakmaya devam ediyoruz. İnşallah dönenimiz içerisinde merkeziyle en uzak mahallesiyle modern bir Pamukkale yolunda önemli bir mesafeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında da Pamukkale Belediyesi olarak en iyi hizmeti halkımıza vermeye aralıksız devam edeceğiz. 7’den 70’e herkesin spor yapacağı bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“TESİS MUHTEŞEM”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Başkan Hüseyin Gürlesin’in ilçede yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek, Uzunpınar Mahallesinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulan böylesi muhteşem bir spor tesisinin bölgeye hayırlı olmasını diledi. Tin, “Muhteşem bir hizmet olmuş. Başkanımıza böylesi bir yatırımı gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ve bölge halkımızın spor yapacağı bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

uzunpinar-spor-tesisi-ic

TÖRENLE AÇILDI
Uzunpınar 70. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürü Atıf Çelik, gerçekleşen hizmetten dolayı Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür plaketi ve Denizli Milletvekili Şahin Tin’e ise çiçek sundu. Konuşmaların ardından spor kompleksi, kurdelenin kesilmesiyle törenle hizmete açıldı.

Başkan Gürlesin ve Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlarla birlikte spor kompleksini birlikte gezdikten sonra, halı saha içerisinde kaleye şut çekerek hünerlerini de gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık