REKLAMI GEÇ

Vural’a büyük ilgi

Vural’a büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın çalışmaları, seçim bölgesinin her noktasında aralıksız devam ediyor. Son olarak, Pamukkale İlçesi’nin Güzelköy, Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı ve Korucuk Mahalleleri’ni ziyaret eden Başkan Vural’a bölge sakinlerinin ilgisi büyüktü.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2014 Pazar, 12:16

Güzelköy’de yurttaşlarla bir araya gelen Vural, burada bölgenin sorunlarını dinledi. Bölgenin alt yapısının yeterli olmadığını dile getiren mahalle sakinleri, yağışlı havalarda pazaryerinin su altında kaldığını belirterek, mevcut yönetimi Başkan Vural’a şikayet etti.

“30 Mart’a kadar sabredin” 
Vural, vatandaşın şikayeti üzerine, çoğu bölgede alt yapı hizmetlerinin eksik yapıldığını bu sebepten dolayı bölgede yaşayan vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığını dile getirerek, bu gibi sorunların, yönetime geldiklerinde son bulacağını söyledi. Başkan Vural ayrıca, vatandaşa 30 Mart akşamına kadar sabırlı olmasını söyleyerek, alt yapı sorunlarıyla beraber daha pek çok sorunun da çözüleceğini söyledi.

“Eşit hizmet değil adil hizmet”
Güzelköy’ün ardından seçim çalışmalarının ikinici durağı olan Kocadere Köyü’ne geçen başkan Vural, burada CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’la birlikte halk toplantısı düzenledi.
Katılımın yoğun olduğu halk toplantısında yurttaşlara seslenen Başkan Vural, ‘Mega İlçemize, Mega Projeler’ adı altında hazırladığı projeleri seçmenlerine anlattı. Özellikle sosyal belediyeciliğe vurgu yapan Vural, sosyal belediyeciliğin herkese eşit hizmet olmaktan öte, herkese adil hizmet olarak algılanması gerekliliğinin altını çizdi.

ic

“Unutulmuşluğun hesabı sandıkta sorulmalı”
Seçim çalışmalarını Eldenizli’de devam eden Başkan Vural, burada vatandaşlarla sohbet etti. Bu zamana kadar bölgeye yeteri kadar önem verilmediğini söyleyen Başkan Vural, bunun bölgenin kaderi olmadığını, bu unutulmuşluğun hesabını, vatandaşların sandıkta sorması gerektiğini belirtti. Bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan ziyaret sonrası, vatandaşlar, Vural’a başarı dileklerini ileterek, desteklerini 30 Mart’ta sandıkta göstereceklerinin sözünü verdi.

Gün içerisinde Irlıganlı ve Korucuk bölgelerine de ziyarette bulunan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, bölge ziyaretlerinin temposunu gün geçtikçe arttıracağını, amacının, seçim bölgesinde ne kadar yurttaş varsa, hepsiyle 30 Mart’a kadar, gücünün yettiğince, tanışmak olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu