REKLAMI GEÇ

Vural’dan sosyal belediyecilik sözü

Vural’dan sosyal belediyecilik sözü

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim vural, göreve geldiklerinde sosyal belediyecilik uygulamasıyla halkın beklentilerine yanıt vereceklerini belirtirken, Denizlilileri de bugün Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilecek “Büyük halk Buluşması”na davet etti.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2014 Pazar, 11:05

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, saha çalışmalarındaki temposunu artırarak devam ediyor. Zübeyde Hanım ve Kıbrıs Şehitleri caddelerinde yurttaşlarla bir araya gelen Başkan Vural, YGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Vural, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’la birlikte, Karakurt Mahallesi’nde bulunan tekstil fabrikalarını gezerek, burada çalışan vatandaşlarla görüştü. Ziyaret sırasında çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada, mevcut yerel yönetimi eleştiren Arslan, yönetime geldikleri takdirde “Şu ana kadar belediyenin yaptığı hesapsız harcamaların önüne geçeceğim ve buradan tasarruf ettiğimiz gelirle de halkımızın ihtiyaçlarını en ekonomik şekilde çözeceğim” dedi.

Arslan’nın ardından konuşan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçimler için çok çalıştıklarını, seçim bölgesinde yer alan mahallelere defalarca uğrayarak, pek çok ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti. Bu ziyaretler sırasında, yurttaşla arasında özel bir bağ kurduğunu da söyleyen Vural, bu bağın sosyal belediyecilik anlayışının olmazsa olmazlarından olduğunu ifade etti.

FATİH’TE VURAL RÜZGARI ESECEK
Pazar günü ‘Büyük Halk Buluşması’ adı altında yapılacak mitinge, hazırlıklar devam ediyor.
Fatih Mahallesi’nde geniş halk kitlesinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan mitingde, çeşitli konserler ve animasyon gösterileri olacak. Hakan Doğanay’ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte, CHP Pamukkale Başkan Adayı İbrahim Vural, seçmenleriyle buluşarak çalışmalarını anlatacak.

Miting öncesi konuşan Başkan Vural, yapılacak mitingin halkın gücünün göstergesi olacağını söyledi. Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüm önlemlerin alındığına da dikkati çeken Başkan Vural, yapılacak mitingin bayram havasında geçeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 14 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 29Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu