REKLAMI GEÇ

Zolan’ı kendi koltuğunda ağırladılar

Zolan’ı kendi koltuğunda ağırladılar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Meclisi’ni ziyaret etti. Zolan, ziyaretinde kendi koltuğunda misafir olarak oturdu. Çünkü Pamukkale Belediye Meclisi, salonu olmadığı için büyükşehirin meclis salonunu kullanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2014 Çarşamba, 14:16

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği Eylül ayı Meclis toplantısına katıldı. Zolan, bu kez kendi koltuğunda misafir olarak oturdu. Pamukkale Belediye Meclisi, kendi salonu olmadığı için toplantılarını büyükşehir meclis salonunda yapıyor. Meclis ayrıydı ama koltuk Zolan’ındı.

Başkan Zolan, siyasetin geri planda bırakılıp, muhalefet ve iktidar partisine mensup Meclis üyelerinin Pamukkale ilçesi ve Denizli için birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda, bir konuşma yaptı. Başkan Zolan, “Bu güzel karşılamanızdan dolayı başta Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimiz yoğun bir tempo içerisindeyiz. Koşumuz hala devam ediyor. Milletin hizmetinde olduğumuz sürece, görevimiz sürdüğü sürece biz bu makamda olduğumuz sürece, hep birlikte koşturmaya devam edeceğiz” dedi. 30 Mart’ın ardından Denizli’de yeni oluşan ilçe belediyeleri ile beraber kentin yeni bir başlangıç yaptığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Pamukkale ilçemiz ilk belediye başkanını ve meclis üyelerini seçti. Aslında tarihi bir ana tanıklık ettik. İlk olmak, ilk başkan olmak, ilk meclis üyesi olmak çok önemli. Öte yandan Merkezefendi Belediyemiz de aynı şekilde başkan ve meclis üyelerini seçti. Böylece büyükşehrimiz ilk defa oluşmuş oldu. 30 Mart sonrasında ise sistemi kurmak adına yeni kurulan belediyelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Sizlerde meclis üyelerimiz olarak bu oluşuma büyük katkı sağladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu